SE DĂ STARTUL ÎNSCRIERILOR ÎN CLASA PREGĂTITOARE

0
205

Încep înscrierile în clasa pregătitoare a copiilor  care vor merge din toamnă la școală. În prima etapă, cererile de înscriere vor putea fi depuse de părinți la școli începând de astăzi și până în 18 mai, iar rezultatele vor fi afișate la sfârșitul lunii. În a doua etapă, cererile se vor depune până spre mijlocul lunii iunie, iar listele finale vor fi afișate pe 15 iunie. Cererile pot fi transmise online, prin poștă sau depuse direct la secretariatul școlii.

Potrivit  metodologiei, părinții ai căror copii împlinesc în anul curent vârsta de 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligația de a înscrie copiii în învățământul primar în clasa pregătitoare.

Părinții ai căror copii împlinesc în acest an vârsta de șase ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie inclusiv pot să își înscrie copiii în învățământul primar, în clasa pregătitoare, dacă nivelul de dezvoltare al celor mici este corespunzător.
De reținut este  și că înscrierea în învățământul primar a unui copil nu este condiționată de frecventarea grupei mari a grădiniței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

79 + = 80