BUZĂU FEST ȘI ZILELE CHIȘINĂULUI, DOUĂ EVENIMENTE MULT AȘTEPTATE LA BUZĂU

0
342
Foto: Arhivă

Consiliul Judeţean Buzău continuă tradiţia organizării a două festivaluri îndrăgite de public: Buzău Fest si Zilele Chişinăului la Buzău. Și în acest an, timp de patru zile, buzoienii sunt invitați, fie la Buzău, fie în staţiunea Sărata Monteoru, la evenimente care mai de care mai tentante: defilare cu torțe, dansuri romane, reconstituiri ale unor lupte, competiţii sportive, concerte de muzică ușoară și populară, un grandios foc de artificii și multe alte surprize. Proiectul de hotărăre ce vizează organizarea celor două festivaluri, în perioada 1-4 iunie, va fi aprobat miercuri, 26 aprilie, în ședința Consiliului Judeţean Buzău. Evenimentele vor debuta pe 1 iunie, la Buzău, cu deja celebra paradă a soldaţilor romani, a gladiatorilor și a războinicilor daci. Distracția se va muta apoi pe stadionul din Sărata Monteoru, unde vor avea loc reconstituiri istorice, ateliere meșteșugăresti, dar și concerte.

În acest an, Consiliul Județean Buzău a alocat pentru organizarea celor două festivaluri 600.000 lei, cu 200.000 de lei mai mult decât anul trecut.

Ședința de mâine a Consiliului Județean Buzău va începe la ora 10.00, pe ordinea de zi fiind trecute 18 proiecte de hotărâre, dar și alte probleme ale activității curente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 + = 79