ACCIDENT ÎN JUDEȚUL BUZĂU! A FOST ACTIVAT PLANUL ROȘU DE INTERVENȚIE!

0
207

Update:

Potrivit ultimelor date ale Prefecturii Județului Buzău, 9 persoane au fost transportate la UPU din cadrul Spitalului Județean Buzău, dintre care 2 adulți și 6 copii, iar în cazul celui de-al 7-lea copil salvarea a fost solicitată la domiciliu.

Stire inițială:

În județul Buzău a fost activat Planul Rosu de Interventie, în urma unui accident produs, astăzi, în jurul orei 13.30,  pe Dn 10, km 27+800, între localitățile Măgura și Ciuta.  Din primele date, în accident au fost implicate un autoturism si un microbuz ce transporta copii.

La fața locului, echipajele operative au  intervenit cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 2 autospecială de transport personal și victime multiple, 1 ambulanță SMURD și 4 ambulanțe SAJ. În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Potrivit primelor informații, 3 persoane, din autoturismul implicat în accident, au fost rănite și au primit ingrijiri medicale.  Copiii din microbuzul școlar s-au autoevacuat  si au fost preluați de părinți. Trei dintre copii au necesitat îngrijiri medicale, iar pentru un altul , care a fost preluat de părinți si transportat la domiciliu, a fost ulterior solicitată o ambulanță, pentru evaluare medicală.

Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 4 = 5