PAȘTE CU VREME CAPRICIOASĂ

0
227

Vom avea parte de un Paște cu vreme capricioasă, anunță meteorologii. Sâmbătă, vremea va oscila între soare și ploi, iar duminică, în prima zi de Paște, va ploua în toată țara. Vestea bună este că în noaptea de Înviere, va fi frumos. Cu toate acestea, meteorologii ne sfătuiesc să avem totuși o umbrelă la noi.

Șansele de ploaie sunt mai ridicate în partea de sud a țării, însă vor fi ploi trecătoare.

În prima zi de Paște, adică duminică, vor fi precipitații cam în toate regiunile. Probabilitatea mai mare prin centru, sud și est, dar în rest, mulți nori, ploi peste tot, posibil mai importante cantitativ.

Regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale la mijlocul lunii aprilie, cu maxime ce se vor încadra în general între 15 şi 20 de grade, uşor mai mici pe litoral şi minime cuprinse între 5 şi 9 grade. În sudul, estul şi centrul ţãrii, din orele dupã-amiezii, vor fi înnorãri temporar accentuate şi perioade în care se vor semnala averse însoţite pe alocuri de descãrcãri electrice. În celelalte regiuni, cerul va fi parţial noros, iar ploile vor fi pe spaţii mici. Vântul va sufla slab şi moderat, izolat cu uşoare intensificãri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 7 = 13