CONSTANTIN COTIMANIS, MARIUS BODOCHI, DAN TUDOR, ADRIAN PĂDURARU SAU IONUȚ CIOCIA VOR URCA PE SCENA TEATRULUI „GEORGE CIPRIAN” ÎN LUNA APRILIE

0
371

 Nume mari vor juca pe scena Teatrului „George Ciprian”, în luna aprilie.

Constantin Cotimanis alături de Iulia Dumitru, Victoria Bobu și Diana Bagdasar vor urca  pe scenă duminică, 2 aprilie, ora 18:00 la Teatrul „George Ciprian” unde vor susține deja cunoscutul spectacol O viață, o șosetă, un vis și o mașină de scris. Un text de Constantin Cotimanis și Daniel Bucur. Spectacolul este o comedie extraordinară care adduce în atenția publicului viața unui jurnalist care își petrece timpul pe propria terasă. Acesta scrie o piesă de teatru inspirată din întâlnirile lui cu 3 femei de tipologii diferite: o femeie cu moravuri ușoare, o tânără în căutarea unei cariere artistice și o profesoară divorțată!

Duminică, 9 aprilie, de ora 18:00 sunteți invitați la spectacolul Omul cu Mârțoaga.  Cu o distribuție de zile mari, Dan Tudor, Marius Bodochi, Ana Ioana Macaria, Adrian Păduraru, Afrodita Androne, Gabriel Fătu, Orodel Olaru, spectacolul Omul cu Mârțoaga de George Ciprian revine pe scena Teatrului „George Ciprian” într-o viziune regizorală modernă, pusă în scenă de către regizorul Dan Tudor.

Sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 18:00, v-am pregătit o seară de excepție cu spectacolul WILLIAM SHAKESPEARE – OPERE COMPLETE – varianta prea scurtată!  Un spectacol cu Adrian Păduraru, Ion Ionuț Ciocia și Cristi Martin.  Foarte „proaspătă” și în același timp amuzantă și serioasă, spectacolul combină foarte plăcut bine-dispunerea audienței cu transpunerea spectatorului în atmosfera pieselor lui Shakespeare.

Duminică, 30 aprilie, de la ora 18:00  – Zeul Măcelului  de Yasmina Reza, în regia lui Tavi Costin revine pe scena Teatrului „George Ciprian”. Spectacolul Zeul Măcelului  este o comedie cu Denis Hanganu. Nicoleta Hâncu, Codrin Boldea și Bianca Cuculici! Două cupluri de părinți încearcă, într-un mod cilivizat, să rezolve o ceartă școlărească a copiilor în care unul dintre ei a fost lovit de către celălalt cu un băț în față! Toată acțiunea se desfășoară în apartamentul lui Veronique și Michel Vallon, părinții victimei. Spațiul devine o adevărată arena în care cei patru își „varsă” toate frustrările, în fața celuilalt cuplu, dar și al partenerului de viață!

 

Desigur și cel mai mic, tânăr și drăgălaș public al Teatrului „George Ciprian” are ocazia de a pentre timp alături de personajele favorite!

Duminică, 2 aprilie, la ora 11:00 te așteptăm la spectacolul Lampa lui Aladdin, regia Ionuț Octavian Ghinea (7+), un spectacol pentru toată familia, iar duminică, 30 aprilie, de la ora 11:00 te distrezi împreună cu cel mic la spectacolul Zâmbărici și Tontonici (4+).

 

Surprizele nu se opresc aici! Dar pentru mai multe detalii nu uitați să urmăriți paginile Teatrului „George Ciprian” de Facebook sau Instagram sau site-ul www.teatrulgeorgeciprian.ro.

Prețul unui bilet este de 50 ron, cu reducerile aferente, 35 ron – pensionar – și 25 ron – elevi . La spectacolele pentru copii prețul este unitar atât pentru copii cât și pentru adulți – 25 ron .

Biletele pot fi cumpărate ONLINE de pe site-ul Teatrului „George Ciprian” sau de la sediul Teatrului din Aleea Castanilor nr. 1.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 1 =