1 MILION DE EURO. DESPĂGUBIRI PENTRU MOARTEA DEPUTATULUI SEBASTIAN RADU

0
229

Familia fostului deputat buzoian Sebastian Radu, decedat într-un spital din Germania, la sfârșitul anului 2020, a dat în judecată Spitalul Militar Central din București, și solicită daune de un milion de euro unității medicale, unde fostul viceprimar al Buzăului a fost internat inițial, după ce s-a îmbolnăvit de Covid.

Familia buzoianului își bazează cererea pe faptul că fostul deputat a căpătat pe patul de spital infecții nosocomiale, care i-ar fi agravat starea de sănătate. Ulterior, Sebastian Radu a fost transferat la un spital din Germania, unde a ajuns în septicemie, decedând la câteva zile. De asemenea, familia buzoianului mai solicită despăgubiri de 40.000 de euro, reprezentând cheltuielile cu transferul pacientului în Germania.

În cadrul procesului, Spitalul Militar Central a fost obligat să pună la dispoziția familiei Radu mai multe documente medicale din perioada în care fostul deputat a fost internat în spital, înainte de a fi transferat în Germania. Sebastian Radu avea 49 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 5 =