HUB DE TRANSPORT

0
256

Se anunță investiții importante în muncipiul Buzău, pe un teren nou intrat în posesia Primăriei. Este vorba despre o suprafață de 12,5 hectare, pe Șoseaua Brăilei, vizavi de Stația Petrom și în fața companiei Soufflet, pe care municipalitatea a primit-o gratuit, prin transfer, de la Inspectoratul Județean de Jandarmi. Pe această suprafață va fi implementat un proiect de circa 40 de milioane de euro, pe care se va construi un hub de transport și o autobază centrală pentru compania de transport local, Transbus.

Primarul Constantin Toma spune că acest teren este foarte important deoarece în apropiere sa vor fi viitoarea autostradă A7 și viitorul drum expres Buzău – Brăila. Tot pe acest teren, pe lângă stațiile pentru închirierea bicicletelor vor mai fi amplasate și stații de încărcare pentru toate categoriile de mijloace de transport electrice.

Demersul administraţiei locale pentru aceste investiții a fost demarat în anul 2020, iar proiectele de infrastructură începute deja vor fi finalizate până la mijlocul acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =