ROMÂNIA PARTICIPĂ LUNA ACEASTA LA DOUĂ TÂRGURI DE TURISM INTERNAȚIONALE

0
235

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) va promova România la două târguri de turism internaţionale, în luna februarie, a anunţat vineri instituţia.

„Borza Internazionale del Turismo  Milano şi International Mediterranean Tourism Market Tel Aviv sunt următoarele două târguri internaţionale de turism la care Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului  va participa în această lună, alături de organizaţiile, asociaţiile şi patronatele de profil, precum şi împreună cu reprezentanţi ai autorităţilor publice locale”, se menţionează în comunicatul MAT.

Manifestarea expoziţională de la Milano se deschide duminică, 12 februarie.

În comparaţie cu alte târguri de turism, se remarcă prin formula sa multitarget: prima zi a evenimentului este dedicată consumatorilor, în timp ce următoarele două zile, respectiv 13 şi 14 februarie, sunt deschise doar profesioniştilor din domeniu.

România va fi prezentă la BIT Milano cu stand standard de 54 mp, sub formă de insulă, care va permite partenerilor prezenţi să-şi desfăşoare activitatea de o manieră optimă.

IMTM Tel Aviv este cel mai mare târg de turism din Mediterana de Est şi totodată cel mai mare târg de turism din Isarel, fiind organizat în perioada 14-15 februarie.

Standul naţional este standard, de 48 mp, iar publicul larg va putea face cunoştinţă cu unele dintre tradiţiile româneşti. Astfel, judeţul Suceava se va prezenta la manifestarea expoziţională cu un meşter care va încondeia ouă, Veronica Semeniuc, iar judeţul Maramureş va promova olăritul, prin demostraţiile meşterului Daniel Leş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 60 = 63