NOI TOȚI „SUNTEM PENTRU MARIA”

0
262

Râmnicenii, si nu numai, pot salva viața unei fetițe de numai patru ani! Este vorba despre campania umanitară ,,Suntem pentru Maria!,, demarată de Centrul Europe Direct din Râmnicu Sărat, până la finalul lunii februarie. Maria, o fetiță de patru ani, a fost diagnosticată cu leziuni cerebrale și are nevoie urgentă de realizarea unui transplant de celule stem, în Austria.

Familia Mariei are nevoie de 12.000 de euro, banii necesari pentru realizarea intervenției chirurgicale în Austria. În campania demarată de Centrul Europe Direct Râmnicu Sărat s-au implicat și unitățile de învățământ, organizațiile non-guvernamentale, dar și mediul de afaceri din Rm. Sărat. Cutiile de donații pot fi găsite în unitățile de învățământ, instituțiile publice, dar și în diferite magazine.

Cei care doresc să doneze pentru micuța Maria, o pot face și prin transfer bancar, contul fiind deschis pe numele mamei, Laura Marina Țopea.

IBAN: RO92BTRLRONCRT0436536801 – Titular: LAURA MARINA TOPEA (mama), deschis la Banca Transilvania, Telefon: 0762.296.039

Familia fetiței este convinsă că Maria are șansa de a se vindeca și de a-și recăpăta independența în urma realizării transplantului de celule stem.

Fetița a făcut de-a lungul anilor terapie și în permanență are nevoie de ajutor.

Cei care doresc să amplaseze o cutie de donații în spațiul pe care-l dețin, pot obține mai multe informații de la Florin Ceparu, administrator public al municipiului Râmnicu Sărat, apelând numărul  de telefon 0762.659.525.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

88 + = 96