,,COLINDAȚI” DE MASCAȚI

0
193

Au fost descinderi de amploare, în această dimineață, în județele Timiș, Buzău și municipiul București. Este vorba despre peste 60 de percheziţii, atât la domiciliile unor persoane bănuite că dețin ilegal cantități importante de petarde și artificii, cât și la sedii de firme şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale. La Buzău, polițiștii au descins în aproape 40 de locații din județ, cele mai multe în municipiul Buzău.

La perchezițiile de astăzi au participat polițiști din Buzău, Arad, Caraș Severin, Prahova, Timiș, jandarmi din Buzău, dar și Gruparea Mobilă Prahova. Acțiunea s-a realizat cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, al Direcției de Investigare a Criminalității Economice şi al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul Poliţiei Române.

În municipiul Buzău și nu numai, în special după lăsarea serii, deja se aud nenumărate bubuituri de petarde sau alte materiale pirotehnice periculoase, care creează disconfort locuitorilor. Majoritatea acestor pocnitori sunt ilegale, iar cei care le folosesc, dacă sunt prinși, riscă amenzi, între 2.000 – 5.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =