EXCLUSIV « SCURT PE 2 »

0
213

Ce transmit de Sărbători șefii administrației locale și primarii din județ, care sunt artiștii care vor cânta de Revelion și de ce trebuie să ținem cont de tradițiile și superstițiile de Anul Nou, aflați din noua ediție a ziarului Scurt pe 2. Mai puteți citi despre mutarea pieței de lactate, despre proiectele bazinelor de înot din județ și despre isprăvile unor teribiliști în parcurile din Rm. Sărat.

Nu rațați nici rubrica jurnalistului Mihai Pavelescu, de la Expres Media, care vă aduce informații complete despre oferta de la TV cu filme și emisiuni dedicate Craciunului. Scurt pe 2, cea mai așteptată publicație la final săptămână apare vineri dimineata la toate chioșcurile de ziare din Buzău și Rm. Sărat.

Cereţi la difuzorii de presă din Buzau și Rm. Sarat  publicația Scurt pe 2 şi veţi primi şi suplimentul Talciocul Buzoian, anunțul dumneavoastră de mică și mare publicitate din județ. In fiecare saptamana puteti decupa talonul pe care il regasiti în Talciocul buzoian pentru a publica gratis un anunt de mica publicitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =