HOȚII „SE PREGĂTESC” DE SĂRBĂTORI

0
186

Apropierea Crăciunului constituie dintotdeauna prilej de bucurii şi emoţii. Pentru infractori însă, perioada de dinaintea sărbătorilor reprezintă o ocazie ideală pentru a ,,acționa”, fie că vorbim despre fraude on-line, fie despre clasicele furturi din case. În căutarea cadoului perfect sau în goana după cumpărături, magazinele și piețele vor fi pline ochi, la orice oră din zi. Așa că ar fi bine, spun polițiștii, să aveți mare atenție.

Fiți precauți și unde vă țineți banii în această perioadă, mai ales că hoții vor profita de orice greșeală pentru a vă lăsa fără ei. Bucuria Sărbătorilor vă poate fi stricată de hoții de buzunare. În timp ce admirați sau vreți să cumpărați diverse produse, ei acționează în voie.

Cum se anunță o perioadă foarte aglomerată în mai toate zonele comerciale, polițiștii vor fi la datorie în număr mult mai mare. Ei vor supraveghea zonele aglomerate, precum piețele sau marile magazine, pentru a fii cu ochii în patru după hoți. De multă atenție trebuie să dea dovadă și buzoienii care vor petrece sărbătorile departe de casă, fie la rude, fie în diverse zone turistice. Înainte de a pleca de acasă, nu uitați să vă luați totuși câteva măsuri de siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =