2,4 MILIOANE DE ROMÂNI AU PRIMIT A IV-A TRANȘĂ DE 250 DE LEI

0
182

Aproximativ 2,4 milioane de români au primit pe cardurile sociale oferite prin programul „Sprijin pentru România”, a patra transa  in valoare de 250 de lei.Potrivit Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene valoarea totala a acestei transe depaseste 593 de milioane de lei.Pentru acest an au fost patru tranşe, în valoare totală de 1.000 de lei, oferite o dată la două luni. Pentru anul viitor, guvernul a prelungit  ajutorul de 250 de lei, urmand sa fie acordat in sase transe  o data la doua luni.

Totodata, de la 1 ianuarie  va fi majorat cu 12,5 % pragul de venit pana la care se acorda dreptul, ceea ce va însemna că un  număr mai mare de persoane va beneficia de carduri sociale.

Separat de voucherele sociale oferite prin programul „Sprijin pentru România”, în luna noiembrie, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a început livrarea unei noi tranşe de pachete cu alimente pentru persoane defavorizate. Pachetele conţin 34 de produse alimentare de bază, precum zahăr, făină, ulei şi conserve

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =