ACTIVITATE BLOCATĂ

0
196

Activitatea Direcției Agricole Buzău este blocată de mai multe  zile, după ce clădirea în care își desfășoară activitatea a rămas fără gaze și energie electrică.

Măsura a fost impusă de proprietarul clădirii de pe strada Victoriei, Asociația Femeilor Ortodoxe din Buzău, care, anterior, a somat Direcția Agricolă să își mute sediul, de la 1 decembrie. Cererea Asociației are în vedere faptul că actuala chirie plătită de instituția buzoiană nu acoperă impozitul pe imobil, care în acest moment este considerat clădire nerezidențială. Ca Asociația Femeilor Ortodoxe să poată schimba încadrarea pentru 2023, în clădire rezidențială, cu un impozit mult mai mic, trebuia ca, la 1 decembrie, imobilul să nu mai aibă chiriaș.

Direcția Agricolă Buzău a găsit, de urgență, un nou sediu de închiriat, la Galleria Mall, dar acolo angajații instituției pot fi primiți abia după 15 decembrie, când se vor încheia amenajările. Ieri, reprezentanții Asociației Femeilor Ortodoxe au lăsat să se înțeleagă că vor ajunge, totuși, la o înțelegere cu instituția buzoiană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + = 4