TNL PROMOVEAZĂ SPORTUL

0
178

Prima ediție a cupei de baschet organizată de TNL Buzău -“Yellow Winter Cup”- și-a desemnat câștigătorii, duminică, la Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” din municipiul Buzău. Dorința tinerilor liberali buzoieni de a promova sportul și mișcarea în comunitate a fost susținută de către deputatul Gabriel Avrămescu și de prefectul Daniel Țiclea, lideri care se află mai mereu printre tinerii buzoieni. Evenimentul dorește promovarea și altor sporturi de echipă în afară de fotbal și nu a fost organizat din fonduri publice.

La competiția de baschet s-au înscris în total 18 echipe de tineri din Buzău, din care 4 echipe de fete, fiecare echipă numărând câte 4 membri. Meciurile s-au organizat pe 2 grupe, fete și băieți. a durat aproape șase ore. Deși competiția a fost acerbă, nu a lipsit spiritul de fair-play. Unii dintre jucători au impresionat publicul spectator prin precizia execuțiilor tehnice și cooperarea în interiorul echipei.

Pe lângă diplome, premiile oferite participanților de către de organizatori au constat în echipamente sportive, mingi, tricouri, rucsacuri. Câștigătorii au primit cupe și medalii, iar la final a avut loc o tombolă, la care s-au câștigat premii suplimentare.

Gabriel Avrămescu, președintele Organizației PNL Buzău: “Mă bucur că împreună cu organizația de tineret a Partidului Național Liberal am reușit să creăm un eveniment de anvergură, un eveniment de calitate, un eveniment reușit. La eveniment au participat mulți tineri din liceele buzoiene și nu numai, tineri care așteptau o astfel de oportunitate și o șansă de a se pune în valoare și de a fi puși în valoare, tineri care trebuie să își găsească locul și rostul în municipiul Buzău. Ne-am săturat să vedem cum ne pleacă tinerii de acasă, cum pleacă copiii Buzăului în alte zări. E momentul să creăm evenimente și motive pentru ca cei tineri să rămână acasă. Mă bucur că alături de noi a fost și prefectul județului Buzău, care a fost sufletul acestui eveniment și directoarea Direcției de Sport, doamna Medina Tudor Papuc, care s-a implicat total și a fost alături de tineri pe tot parcursul acestui eveniment. Evenimentul de astăzi nu este altceva decât începutul unui lung șir de evenimente dedicate și altor sporturi în afară de fotbal. Prin aceste evenimente, care nu au nicio legătură cu fondurile publice și nu sunt făcute din bani publici, nu facem altceva decât să reinventăm conceptul de sport de masă pentru copiii și tinerii județului Buzău.”

Daniel Țiclea, Prefectul Județului Buzău: “A fost o competiție cu o atmosferă bună, cu copii frumoși care s-au bucurat de joc. Avem nevoie ca tinerii să ne simtă lângă ei într-un mod autentic și lipsit de falsitate. Sperăm că succesul acestei competiții să fie un semnal puternic către cei ce cheltuie banii publici fără să țină cont de copiii Buzăului.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

27 + = 35