HOROSCOP 25 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2022

0
243

Berbec – Sunt zile bune pentru a lămuri aspecte financiare comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Planuri de călătorii îndepărtate și de studii pe termen lung. Relațiile cu șefii sunt foarte animate și provocatoare. Reuniuni cu multă lume în weekend.

Taur – Zile bune pentru a stabiliza atât o relație de cuplu cât și o relație de colaborare sau de afaceri. Totuși, pe fundal, în planul partenerial există animozități de care ar fi bine să ții cont. Apar cheltuieli urgente pe taxe și facturi. Cei dragi pot apela la sprijinul tău material.

Gemeni – Relațiile parteneriale sunt provocatoare, deoarece se animă foarte mult. Fii foarte atent la ceea ce se petrece în acest segment, pentru că sunt posibile reproșuri din partea celorlalți. Sunt posibile colaborări noi sau în cele deja existente pot interveni aspecte favorabile.

Rac – Ocupă-te serios de un hobby! Sunt zile bune și pentru a-ți reorganiza programul cotidian, astfel că ar fi bine să te gândești la noi planuri. Partenerul de viață te provoacă la discuții serioase, însă lămuritoare și profitabile pentru toată lumea. Prudență și răbdare!

Leu – Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei, pe seama faptului că ești foarte ocupat la serviciu, iar pentru acasă nu mai ai timp și resurse vitale. Depune eforturi să echilibrezi atât latura familială, cât și pe cea profesională. Antrenează-i pe cei dragi în activități recreative.

Fecioară – Ești înconjurat de multă lume. Ai multe de rezolvat, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Totul este să-ți ordonezi prioritățile și să eviți implicarea în treburile altora. Interesant este faptul că gândurile tale sunt focalizate pe idei mărețe. La finalul săptămânii distrează-te mai mult!

Balanță –  Ceva te nemulțumește fie că este vorba despre răsplata eforturilor depuse, fie despre ambientul profesional și condițiile de muncă. Frecvent se animă conflicte serioase la serviciu, mai ales din cauza mentalităților diferite sau a conflictului de idei. Sunt șanse bune de a cunoaște oameni noi, de bună calitate.

Scorpion – Ești plin de energie în această săptămână și hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta. Se deschide o nouă etapă de câștig din munca proprie, însă fii prudent. Evită, deocamdată investițiile importante! Dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Săgetător – Este nevoie să schimbi câte ceva în filozofia de viață și apoi în planurile personale și profesionale. Sănătatea se îmbunătățește vizibil, dar încă nu forța nota. Vulnerabilitatea corpului fizic persistă. Ar fi bine să-ți reorganizezi programul cotidian.

Capricorn – Relațiile sentimentale îți pot atrage atenția și eforturile, însă concentrează-te mai mult pe nevoile tale personale și profesionale din această perioadă. Pe de altă parte, ai nevoie de liniște și relaxare departe de zumzetul cotidian.

Vărsător – Multă forfotă în plan socio-profesional. Discuții cu șefii, schimbarea statutului tău în cadrul unui grup de lucru, participarea la diverse reuniuni profesionale. Ambientul profesional este conflictual pe fundal, de aceea fii prudent.

Pești – Gândirea și comunicarea devin clare, astfel că te vei descurca foarte bine în orice fel de interacțiune cu ceilalți. Se deschide o nouă etapă profesională, fiind șanse de a obține o funcție de conducere și un nou statut profesional. Înconjoară-te de prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 66 = 70