“CATTANI” LA BUZĂU

0
263

Michele Placido, actorul care i-a dat viață comisarului Corrado Cattani în serialul ”Caracatița”, a poposit, în acest weekend, la Buzău. Actorul și regizorul italian este invitat special al festivalului „Buzău International Arts Festival”, eveniment aflat în plină desfășurare. Sâmbătă dimineață, Michele Placido a fost prezent la Primăria Buzău, unde a fost primit de Constantin Toma, primarul municipiului Buzău. După o conversație de câteva minute în biroul edilului șef, cei doi au susținut o conferință de presă.

Michele Placido a povestit despre căldura cu care a fost primit la Buzău, dar a dezvăluit și primele impresii despre oraș, după o plimbare matinală pe B-dul Nicolae Bălcescu și Parcul Crâng. Actorul italian, în vârstă de 76, de ani, a vorbit și despre discuțiile interesante pe care le-a avut cu organizatorii festivalului „Buzău International Arts Festival” și s-a declarat încântat că a putut afla cât mai multe despre actorii români și cinematografia românească. Deși este cunoscut în toată lumea datorită rolului din serialul TV „Caracatița”, Michele Placido spune că, în afară de italieni, puțini sunt cei care îi cunosc activitatea sa ca actor și regizor de teatru.

Michele Placido a făcut și o dezvăluire în premieră. El a mărturisit a spus că are interdicție de a intra în Ucraina. În urmă cu mai mulți ani, Ambasada Italiei din Ucraina a primit o scrisoare în care actorul, alături de cântărețul Albano și de un alt artist italian, erau declarați spioni ai Rusiei. La orele prânzului, Michele Placido a ajuns la Teatrul „George Ciprian”. Aici, italianul a participat la o sesiune de întrebări după proiecția unuia dintre cele mai noi filme ale sale, „Isolation”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 78 = 81