HOROSCOP 9-16 SEPTEMBRIE

0
238

Berbec – eforturile tale se îndreaptă către ascensiunea socio-profesională. Se pare că este o perioadă bună de a-ţi croi noi planuri de viitor, de a face curăţenie în toate tipurile de relaţii, dar mai ales de a te gândi pe îndelete la ce îţi doreşti cu adevărat.

Taur – se va face remarcată la tine dorinţa de rafinare sufletească. Vizionarea pieselor de teatru, ascultarea concertelor de muzică, lecturarea unei cărţi deosebite sau participarea la seminarii cu teme spirituale îţi pot fi de mare folos.

Gemeni – astrele îţi trimit provocări în zo na carierei şi a imaginii în ochii celorlalţi. Există forfotă în domeniul profesional, conflicte, dar şi posibilităţi de avansare socială. Sunt posibile invitaţii la evenimente sociale deosebite ce vor avea repercusiuni pe termen lung.

Rac – sunt momente bune de a rezolva diverse animozităţi cu patenerul de viaţă sau de a rediscuta etapele unui proiect. Poţi călători în interes de serviciu sau de agrement. S-ar putea ca unele călătorii să fie suspendate. Bine ar fi să ai în vedere şi activităţile culturale.

Leu – sănătatea fluctuează mult. Evită conflictele cu ceilalţi şi ocupă-te doar de activităţile de rutină. Temperează-ți dorinţa de a te alătura altora în colaborări sau proiecte pe care nu le cunoşti foarte bine. Fii prudent la capitolul financiar! Sunt restricţii şi întârzieri legate de plata salariilor.

Fecioară – cu toate că în sufletul tău există nemulţumiri legate de propria-ţi persoană sau de propriul drum în viaţă, reuşeşti să te detaşezi pentru câteva momente. Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte neplăceri, dar sunt momente pasagere.

Balanță – poţi face cu succes curăţenii generale, reparaţii curente. Nostalgia copilăriei te va cuprinde pe neaşteptate. Recomandabil este să-i aduni pe cei dragi la o şuetă pentru a depăna amintiri. Relaţiile cu membrii familiei sunt fluctuante, dar se poate cădea la pace pe orice subiect.

Scorpion – eşti mai mult pe drumuri. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi prietenii apropiaţi pot fi frecvente. Ai putea afla veşti neplăcute legate de cineva drag, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi. Alţii se pot ocupa de studii pe termen scurt. Ocupă-te de domeniile dragi sufletului tău.

Săgetător – poţi primi cadouri, recompense sau veşti legate de salariul de la un loc de muncă. Totuşi, în domeniul profesional există restricţii, aşa încât fii atent la cheltuirea banilor. Relaţiile cu şefii sunt tensionate, în schimb colegii îţi sunt alături.

Capricorn – multă energie şi dorinţă de a te implica în toate aspectele vieţii. Vizitele la saloanele de întreţinere corporală sau cursurile de dezvoltare personală ţi-ar fi de mare folos. S-ar putea să călătoreşti pe distanţe scurte. O excursie în natură alături de cei dragi ar fi foarte potrivită.

Vărsător – nu prea te faci remarcat în anturaj. Dorinţa de interiorizare este la cote înalte şi bine ar fi să-i dai curs. Personalitatea ta are o doză mare de mister, fapt ce va fi observat de cei din jur. Fii prudent cu stările tale, deoarece te poţi amăgi foarte uşor.

Pești – s-ar putea ca unele relaţii să se sfârşească, dar se face loc pentru altele noi. Evită discuţiile contradictorii, fii mai rezervat şi primeşte cu inima deschisă sfaturile sau îndemnurile celorlaţi. Se pare că îţi surâde norocul la cadouri şi recompense.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =