HOSTEL VANDALIZAT DUPĂ O PETRECERE DE MAJORAT

0
322
Sursa foto: Facebook / Denisa Coban

Mai mulţi tineri cazaţi într-un hostel de lângă Buzău, pentru o petrecere de majorat, au lăsat în urmă un dezastru de nedescris! Proprietara complexului a rămas şocată când a găsit pături arse, băi distruse, lenjerii împroşcate cu mizerie şi prezervative împrăştiate peste tot. După ce şi-a găsit imobilul devastat, proprietara hostelului, Denisa Coban, a postat imaginile pe Facebook, împreună cu un mesaj dur la adresa vinovaţilor.

”Dacă aşa înseamnă sa te distrezi când faci 18 ani, categoric nu poţi deveni altceva decât o lichea fără niciun viitor”, scrie proprietara hostelului din comuna Verneşti. Proprietara complexului devastate mai spune că petrecerea de majorat a tinerilor buzoieni a fost destrăbălare maximă, alimentată de alcool şi chiar droguri.

Sursa foto: Facebook / Denisa Coban

Camerele au surprins inclusiv o altercaţie între câţiva petrecăreţi, despre care spune că se putea termina tragic.  Nici măcar părinţii tinerilor nu au avut puterea să urmărească până la capăt imaginile de pe camerele de supraveghere, mai spune proprietara vilei. Dezastrul a fost provocat, într-o singură noapte, de un grup de circa 20 de tineri din municipiul Buzău. La final, niciunul dintre petrecăreţi nu a făcut duş, mai scrie autoarea postării, ci au folosit băile doar ca să fie distruse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 13 = 19