OLANDA REVINE DE PAȘTE CU PACHETE DE ALIMENTE PENTRU RÂMNICENII NEVOIAȘI

0
398

Prețul alimentelor crește și asta este o problema imensă pentru cei nevoiași. Dacă familia câștigă un salariu mic și trăiește sub nivelul mediu, așa cum este cazul mai multor familii din Râmnicu Sărat, se creează situația  unei alimentații slabe pentru organism. Multe familii care nu se hrănesc suficient au multe probleme de sănătate în plus.

Persoanele care nu se hrănesc corespunzător ajung mai des la spital, devoltarea copiilor este îngreunată și se îmbolnăvesc mai rapid și rămân în urmă și cu școala. De aceea, din nou, fundația DIALOOG a decis ca 150 de familii râmnicene, care trăiesc cu un venit de 800-900 lei pe lună și sunt înregistrați în documentele fundației, să primească o mică atenție.

Ca și în anii anteriori, pachetul cuprinde alimentele necesare, mai ales acum în preajma sărbatorilor. Pachetul comandat într-un magazin din orasul Râmnicu Sărat conține alimente în valoare de 166 lei (un total de 24.900 lei) și constă în: 20 ouă, 2 kg orez, 2 kg făină, 1 kg mălai, 1 kg macaroane, 2 litri de ulei de floarea soarelui, 1 kg pulpe de pui, 1 kg brânză, 500 gr. margarină, 10 kg cartofi și 600 gr. De detergent.

În data de 19 și 20 aprilie beneficiarii cu invitație speciala trebuie să se prezinte la magazinul cu care fundația colaborează de ani de zile și să ridice alimentele. În plus, 35 familii vor primi 3.817 Euro (18.703 lei), bani ce reprezintă donații de la familiile olandeze, care cunosc situația râmnicenilor ce au nevoie de ajutor pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții: medicamente, alimente strict necesare, îmbrăcăminte, încălțăminte, precum și plata unor eventuale datorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 46 = 50