DSP BUZĂU ANUNȚĂ 36 DE NOI CAZURI ȘI UN DECES

0
468

Județul Buzău înregistrează același număr de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, ca și vineri – 36. Totuși, în ultimele 24 de ore, avem și un deces. Este vorba despre un bărbat de 54 de ani din Săpoca, ce a fost testat și confirmat cu SARS-CoV-2 în 23 decembrie, fiind internat la Spitalul Râmnicu Sărat. Starea sa de sănătate s-a agravat, iar decesul a survenit pe 6 ianurie. Bărbatul mai avea hepatită cronică, etilism cronic, tulburări mentale și de comportament pe fondul consumului de alcool.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județ, au fost confirmate 36 de cazuri noi de COVID 19. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 16 și 85 de ani. 4 dintre pacienți au fost testați cu test rapid, 11 au fost testați și diagnosticați în laboratoare private și în unități sanitare din alte județe, 9 pacienți simptomatici au fost testați in cadrul anchetelor epidemiologice, alți 9 pacienți au fost testați la Spitalul Județean.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 8537, 7837 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea,  817 persoane  sunt în carantină, iar în izolare la domiciliu sunt 358 de buzoieni. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, este de 233.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + = 9