DONAȚIE CONSISTENTĂ DIN PARTEA UNEI FIRME, PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN BUZĂU

0
487

În prag de sărbători, grupul de firme SOMACO GRUP PREFABRICATE a donat Spitalului Județean Buzău suma de 25.000 euro. Donația a constat în bunuri şi bani, atât pentru extinderea reţelei de oxigen – întrucât nevoia unității spitalicești de asigurare a oxigenului pentru pacienţi este tot mai mare – cât şi pentru materiale şi dispozitive care ajută la distribuirea oxigenului precum şi 5 concentratoare de oxigen.

,,Pe această cale, conducerea Spitalului Județean aduce mulţumiri pentru inițiativa lăudabilă a reprezentanților grupului de firme SOMACO GRUP PREFABRICATE de a ne susţine în aceste momente dificile, în eforturile de a acorda îngrijiri medicale de calitate cetățenilor județului Buzău. De asemenea, mulţumim firmei SC FARM ALEX SRL Buzău care a donat S.J.U. Buzău un termostat pentru plasma folosită pacienţilor confirmaţi cu COVID-19”, se arată într-un comunicat emis de Adriana Bunilă, de la compartimentul Relaţii Publice, al SJU Buzău.

Grupul de firme Somaco este unul dintre cei mai mari producători de elemente prefabricate din beton utilizate în domeniul infrastructurii rutiere, electrice și de apă canal, precum și al construcției centrelor comerciale, logistice sau de producţie din țară. Grupul de firme Somaco deține 6 fabrici: Adjud, Buzău, Roman, Teiuș, Târgoviște și Timișoara. Începând cu 1 noiembrie 2019, Somaco Grup Prefabricate face parte din grupul Holcim România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 72 = 73