VOTUL CANDIDAȚILOR LA ALEGERILE DE ASTĂZI

0
534

În municipiul Buzău, politicienii care vor să reprezinte județul în Senat și în Camera Deputaților dar și șefii administrației locale au venit în mare parte la urne de dimineata. Toti au votat la sectia de care apartin, fie singuri, fie insotiti de membrii familiei. Cel mai grabit candidat a fost liderul PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, candidat pentru un loc în Camera Deputaților. Împreună cu soția sa, el și-a exprimat votul, la ora 07.30, la Liceul Tehnologic Grigore Moisil din municipiul Buzău.

De dimineață a venit la urne și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. Acesta a votat la ora 08.00, Liceul de Arte din Buzău împreună cu soția sa. Constantin Toma a fost însoțit la secția de votare și de președintele PSD, Marcel Ciolacu, candidat pentru un nou mandat la Camera Deputaților. La scurt timp, Marcel Ciolacu a votat la Școala numărul 5. Claudia Benchescu, candidat PNL pentru Camera Deputaților a votat la ora 09.00, în comuna Amaru.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a votat la ora 10.00, la Liceul Pedagogic. Emanuel Ungureanu, Denisa Coban, candidați ai USR Plus la Camera Deputaților au votat la ora 11:00, la Școala nr. 12 din cartierul Micro 14, fiind însoțiți de către Mihai Răzvan Moraru, candidatul USR Plus pentru Senat, care a votat la o secție din mediul rural. Lucian Romașcanu, candidat PSD la Senat, a votat, la ora 11.30, la Colegiul Pedagogic. Candidații din județul Buzău la alegerile parlamentare își dispută 3 posturi de senatori și 7 de deputați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 6 = 8