NOAPTEA EUROPEANĂ A MUZEELOR, EDIȚIA A XVI-A

0
474

Peste 60 de muzee și operatori culturali din toată țara s-au înscris anul acesta pentru a sărbători, pe 14 noiembrie, ediția a XVI-a a Nopții Europene a Muzeelor, în ciuda situației pandemice.

Muzeele și spațiile culturale sunt gata să abordeze Noaptea Europeană a Muzeelor și în mediul online și propun publicului diferite activități interactive pe rețelele sociale și pe website-urile proprii.

Totodată, Rețeaua Națională a Muzeelor roagă muzeele și organizațiile culturale înscrise să își desfășoare proiectele programate numai până la ora 21.00, adaptate la noua legislație guvernamentală referitoare la activitățile cu public și restricționarea circulației pe timp de noapte.

Pentru siguranța participanților, organizatorul Rețeaua Națională a Muzeelor din România recomandă publicului să consulte oferta Nopții Muzeelor actualizată pe https://noapteamuzeelor.org, precum și canalele de comunicare ale instituțiilor culturale implicate, pentru actualizări de ultim moment.

Anul trecut, Noaptea Muzeelor a mobilizat peste 150 de muzee și entități culturale diverse din toată țara, care au interacționat cu aproape 1.000.000 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 80 = 85