EXPLOZIE DE CAZURI NOI DE COVID-19, LA NIVELUL JUDEȚULUI BUZĂU! ZECI DE PACIENȚI DE LA SECȚIA OJASCA AU FOST CONFIRMAȚI CU CORONAVIRUS

0
217

Județul Buzău înregistrează, în continuare, o explozie de noi cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus. Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județ au fost confirmate 55 de cazuri noi de COVID 19, 4 pacienti au fost testați și diagnosticați în laboratoare private de analize. Pacienții au vârste cuprinse între 12 și 82 de ani.

Conform autorităților sanitare, 32 dintre noile cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus au fost înregistrate la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca-Secția exterioara Ojasca. Dintre acestea, 29 cazuri s-au întregistrat în rândul pacienților și 3 în rândul personalului. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Potrivit DSP, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la  3242, 2669 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, 704 de persoane se află în carantină, iar 336 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, este de 111.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here