ALȚI 22 DE BUZOIENI, CONFIRMAȚI CU SARS-COV-2, IAR DOI PACIENȚI AU DECEDAT

0
110

O nouă creștere a numărului de infectări cu coronavirus, în județul Buzău, dar și două noi decese. Este vorba despre un bărbat de 65 de ani și o femeie de 67 de ani. Bărbatul s-a prezentat la Spitalul Județean  de Urgență Buzău cu probleme respiratorii grave. Ulterior, el a fost confirmat cu  SARS CoV-2 și a decedat. Bărbatul suferea de cardiopatie ischemică și hipertensiune arterială. Pacienta de 67 de ani s-a prezentat, de asemenea, la Spitalul Județean  de Urgență Buzău cu probleme respiratorii. Femeia a fost confirmată cu  SARS CoV-2 și, pe fondul comorbidităților asociate, a murit. Pacienta avea stenoză aortică strânsă, insuficiență mitrală moderată și cardiopatie valvulară.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județ au fost confirmate 22 de cazuri noi de COVID 19, 4 pacienți fiind diagnosticați într-un laborator privat de analize, iar un pacient, într-o unitate sanitară din alt județ.  Cei 22 pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 25 și 62 de ani.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 2.896, 2.544 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, 309 de persoane se află în carantină, iar 132 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 105.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here