NOI DATE DE LA DSP BUZĂU: 26 DE CAZURI DE ÎMBOLNĂVIRI ȘI UN DECES

0
204

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului au fost confirmate 26 de cazuri de COVID 19, 9 pacienți fiind testați și diagnosticați în laboratoare private. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 20 și 79 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. De asemenea, Buzăul a mai înregistrat înregistrat un deces în rândul pacienților confirmați Covid-19. Este vorba despre un bărbat de 65, internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Acesta mai prezenta ca și comorbidități – fibrilație atrială, diabet zaharat tip II, degenerescența grasoasă a ficatului, arterita, radiculopatie cervicală. Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 967, 598 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 27.

La Ojasca, situația este tot mai gravă. După ce inițial au fost diagnosticați cu COVID-19 patru angajați și patru pacienți, ultimele rezultate arată că alte cinci cadre medicale au fost infectate cu coronavirus. Este vorba despre infirmierele care îngrijeau pacienții din secția psihiatrie cronici pentru care testele au arătat că au coronavirus. La acest moment, secția Ojasca înregistrează 13 persoane diagnosticate cu COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here