ANGAJATĂ A UNUI AZIL DE BĂTRÂNI DIN RÂMNICU SĂRAT, CONFIRMATĂ CU COVID-19

0
2140
Sursa foto:wired.com

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 7 cazuri de infectare cu COVID-19, numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului ajungând la 223, dintre acestea 113 de persoane fiind declarate vindecate și externate.  De asemenea, 27 persoane se află în carantină instituționalizată, iar 1721 persoane sunt izolate la domiciliu.  Printre noile cazuri confirmate se numără o femeie de 51 de ani, asimptomatică, salariată a unui azil de bătrâni din Râmnicu Sărat, o femeie de 47 de ani, personal medical de la secția UPU- Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău, ușor simptomatică (izolată), 4 salariate – de 33, 44 și 50 de ani-, ale unei fabrici de confecții, precum și un pacient de 50 de ani, simptomatic, internat la Secția Boli Infecțioase- Spitalul Județean de Urgență Buzău (izolat). Toți pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, iar ancheta epidemiologică este în desfășurare. Iată mai exact noile cazuri confirmate :

  • CAZUL 217: pacient sex feminin, 44 de ani, din municipiul Buzău, asimptomatică, salariată a unei fabrici de confecții.
  • CAZUL 218: pacient sex feminin, 50 de ani, asimptomatică, salariată a unei fabrici de confecții.
  • CAZUL 219: pacient sex feminin, 33 de ani, simptomatică, salariată a unei fabrici de confecții.
  • CAZUL 220: pacient sex feminin, 50 de ani, simptomtaică, salariată a unei fabrici de confecții.
  • CAZUL 221: pacient sex feminin, 47 de ani, personal medical UPU- Pediatrie- Spitalul Județean de Urgență Buzău ușor simptomatică (izolată), contact direct cu cazul 206.
  • (cazul 206: pacient sex feminin, 44 de ani, personal medical UPU- Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău, asimptomatică).
  • CAZUL 222: pacient sex masculin, 50 de ani, simptomatic, internat la Secția Boli Infecțioase- Spitalul Județean de Urgență Buzău (izolat).
  • CAZUL 223: pacient sex feminin, 51 de ani, asimptomatică, salariată a unui azil de bătrâni din Râmnicu Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =