ÎNCĂ ȘAPTE CAZURI NOI DE COVID, ÎN BUZĂU!

0
487

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 7 cazuri de infectare cu COVID-19, numărul total de cazuri pozitive ajungând la 211. Printre pacienți se numără o angajată a DGASPC Buzău, un personal medical UPU- Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău, 3 salariate de la o fabrică de confecții și alți doi pacienți ai Spitalului Județean Buzău. Iată mai exact noile cazuri:

CAZUL 205: pacient sex feminin, 51 de ani, din municipiul Buzău, asimptomatică, aflată în domiciliu, salariată a DGASPC Buzău.

CAZUL 206: pacient sex feminin, 44 de ani, personal medical UPU- Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău, asimptomatică.

CAZUL 207: pacient sex feminin, 36 de ani, simptomatică, salariată a unei fabrici de confecții.

CAZUL 208: pacient sex feminin, 54 de ani, simptomatică, salariată a unei fabrici de confecții.

CAZUL 209: pacient sex feminin, 39 de ani, salariată a unei fabrici de confecții.

CAZUL 210: pacient sex feminin, 72 de ani, simptomatică, internată la UPU- Spitalul Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 211: pacient sex feminin 67 de ani, simptomatică, internată la Secția Pneumoftiziologie- Spitalul Județean de Urgență Buzău (izolată).

Toți pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, iar ancheta epidemiologică este în desfășurare. Potrivit acelorași date, 110  persoane fiind declarate vindecate și externate. În prezent, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 22  de persoane, iar pentru alte 2026 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + = 28