ÎNCĂ 5 NOI CAZURI DE BUZOIENI CONFIRMAȚI POZITIV CU CORONAVIRUS

0
114
Sursa: romania-insider.com

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 5 cazuri de infectare cu noul Coronavirus. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 196.

CAZUL 192 – pacient sex feminin, 19 ani, însărcinată, cu domiciliul în Buzău, simptomatică, transferată și internată la Maternitatea Bucur de la Spitalul V. Babeș, unde în data de 29.05.2020 a fost testată și confirmată pozitiv.

CAZUL 193 – pacient sex feminin, 26 de ani, simptomatică, internată la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată), contact direct (sora) cu cazul 189 (pacient sex masculin, 32 de ani, soțul femeii însărcinate în luna a opta din Râmnicu Sărat).

CAZUL 194 – pacient sex feminin, 57 de ani, simptomatică, internată la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată), contat direct (mama) cu cazul 189.

CAZUL 195- pacient sex masculin, 60 de ani, simptomatic, internat la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat), contact direct (tatăl) cu cazul 189.

CAZUL 196- pacient, sex feminin, 30 de ani, cu domiciliul în Ilfov. S-a întors în urmă cu 14 zile din Austria și a intrat în izolare într-un apartament din Buzău. A prezentat simptome specifice și a fost internată în Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

Pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, iar ancheta  epidemiologică este în desfășurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here