ÎNCĂ DOUĂ PERSOANE DIN JUDEȚUL BUZĂU AU FOST DIAGNOSTICATE CU CORONAVIRUS

0
1362

Buzăul înregistrează în prezent, 97 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Asta înseamnă că, în ultimele 24 de ore, au mai fost confirmate alte 2 noi cazuri. La acest moment, mai sunt așteptate și alte rezultate, în contextul în care mai multe teste de la suspecții de COVID-19 sunt în lucru în laboratorul de testare PCR.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, printre cei doi pacienți se numără un asistent, în vârstă de 67 de ani, din Buzău, care lucrează la Policlinica Municipală N. Titulescu. Ca urmare a faptului că este al doilea caz confirmat în această unitate medicală, Direcția de Sănătate Publică Buzău a luat decizia întreruperii activității pe o perioadă de 7 zile, după care se va retesta personalul, iar în funcție de rezultatul acestor testări se va decide în consecință. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Cazul 97 este un tânăr de 30 de ani, din Râmnicelu, care a prezentat simptomatologie și a fost adus cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Buzău, unde i-au fost prelevate probe pentru testarea pentru Coronavirus, rezultatele fiind pozitive. Ambii pacienți au fost internați la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

47 + = 48