CREȘTE NUMĂRUL PACIENȚILOR INTERNAȚI LA SPITALUL DIN RÂMNICU SĂRAT

0
1517

În prezent, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat sunt internați 27 de pacienți infectați cu COVID-19. Este vorba despre 12 bărbați, 9 femei și 6 copii. În această dimineață, conducerea unității medicale era înștiințată că pe parcursul zilei, alți 30 de pacienți urmau să fie transferați din județul Vrancea, la Secția de Boli Infecțioase. Între timp, autoritățile râmnicene au fost informate ca bolnavii din Vrancea nu vor mai fi preluați de spitalul municipal.

Celor 27 de pacienți internați la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Râmnicu Sărat li s-au făcut investigațiile necesare și au început tratamentul specific pentru COVID-19. Zilele acestea au apărut situații confictuale între pacienți și personalul medical din spitalul râmnicean. Potrivit managerului, Adrian Danielescu, persoanele asimptomatice nu înțeleg de ce trebuie să rămână internate în unitate, atât timp cât nu prezintă semne de boală.

Reprezentanții Spitalului Municipal Râmnicu Sărat susțin că sunt pregătiți pentru a face față internărilor care se vor realiza în această perioadă. Unitatea dispune de echipamente de protecție, iar în această dimineață au făcut comanadă de medicamente specifice noului coronavirus, necesare pentru încă o săptămâna. La Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unitate de suport pentru tratarea bolnavilor cu coronavirus, sunt în acest moment doi medici infecționiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 13 = 14