CORONAVIRUSUL SUSPENDĂ ACTIVITĂȚILE ÎN MAI MULTE INSTITUȚII CULTURALE ȘI SOCIALE DIN JUDEȚUL BUZĂU

0
530

Ca urmare a măsurilor luate la nivel județean pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, Teatrul „George Ciprian” anunță amânarea activităților ce presupun reprezentații, întâlniri, simpozioane pentru o perioadă nedeterminată. ,,Vă vom ține la curent în ceea ce privește reluarea activităților. Biletele achiziționate vor rămâne valabile pentru datele când vor fi anunțate reprogramările spectacolelor”, anunță printr-un comunicat Teatrul „George Ciprian”.

De asemenea, Muzeul Judeţean Buzău a anuțat că începând de astăzi se suspendă pe perioadă nedeterminată, până la noi dispoziții, vizitarea expoziţiilor de bază şi temporare ale muzeului de la sediul central şi de la sediile externe ale instituţiei, precum şi orice activitate ce implică publicul (întâlniri, reuniuni ştfinţifice, educative, formale şi informale etc.). De asemenea, sunt suspendate deplasările Muzeul Mobil. Măsurile sunt impuse în conformitate cu prevederile Adresei Consiliului Judeţean Buzău pentru eliminarea riscurilor şi vulnerabilităţilor generate de virusul COV1D-19.

Și Direcția de Asistență și Protecția Copilului Buzău anunță că au fost dispuse o serie de măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19 și sugerează ca pe o perioadă nedeterminată să fie suspendate toate activitățile ce presupun întâlniri, simpozioane, reprezentații, etc. Ce exced activităților curente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =