BUZĂU FEST 2019: DELIA ȘI HORIA BRENCIU, PE SCENA DE LA SĂRATA MONTEORU

0
2057

Vești bune pentru buzoienii dornici de distracție.

Delia și Horia Brenciu și-au anunțat prezența la ediția din acest an a festivalului de tradiții „Buzău Fest”. Cei doi artiști vor susține recitaluri pe scena amenajată pe terenul de sport din Sărata Monteoru, în seara zilei de 1 iunie.

Anul acesta, „Buzău Fest” debutează însă cu un eveniment mult așteptat de cei mici: trupa „Gâșcă Zurli” va susține un spectacol în data de 30 mai, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Buzău. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, doar pe bază de invitație. Invitațiile vor fi distribuite în data de 17 mai, în intervalul orar 10.00 – 15.00, la sediul Consiliului Județean Buzău.

Pe 31 mai, va avea loc paradă cu torțe, la care vor participa Garda Apulum din Alba Iulia, Terra Dacică Aeternă din Cluj-Napoca, Historia Renascită din Pitești, Nimfele Dace din Zalău, Garda Națională de la Alba Iulia, Asociația Culturală Tomis Constanța și militari ai Diviziei 2 Infanterie Getică. Paradă va debuta la ora 21.00 și se va desfășura pe traseul Catedrala Episcopală Înălțarea Domnului – Bd. Unirii – Bd. Nicolae Bălcescu și se va încheia în Parcul Crâng.

Consiliul Județean asigură transportul gratuit buzoienilor care vor să ajungă la Sărata Monteoru în perioada festivalului. Mai multe autobuze vor efectua curse regulate gratuite între municipiul Buzău şi staţiunea Sărată Monteoru, astfel încât toţi buzoienii să aibă posibilitatea de ajunge la festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 47 = 52