O NOUĂ SINUCIDERE LA PODUL DE LA MĂRĂCINENI

0
801

Podul de la Mărăcineni, de peste râul Buzău, devine podul spânzuraților. La o lună după ce un afacerist austriac s-a sinucis, spânzurându-se de pod, o tragedie parcă trasă la indigo a avut loc astăzi dimineață. Un tânăr de 17 ani de ani și-a pus capăt zilelor in acelasi mod tragic. Un apel la 112 a anunțat că trupul tânărului atârna la aproximativ doi metri sub podul metalic. Un echipaj de la ISU Buzău a sosit imediat pentru coborârea cadavrului, iar la scurt timp au ajuns și criminaliștii.

Tânărul care a decis să-și pună capăt zilelor nu a lăsat un bilet de adio și nici nu avea asupra sa vreun document de identitate. El a fost însă identificat de polițiști după ce a fost recunoscut de rude în imaginile postate pe rețetele de socializare. Tânărul, originar din comuna Lopătari, era elev al Liceului de Arte din Buzău și, după câte se pare, s-ar fi certat recent cu iubita sa.  Tot la podul de la Mărăcineni, la începutul lunii aprilie, un om de afaceri austriac și-a pus capăt zilelor spânzurându-se cu o frânghie de șase metri.

Cazul tânărului de 17 ani pare tras la indigo după cel de luna trecută a omului de afaceri austriac Rudolf Heinz. Austriacul era căsătorit de câteva luni cu o româncă mult mai tânără decât el și se pare că motivul sinuciderii ar fi fost neînțelegerile din familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =