DEMAREAZĂ „MAREA ASFALTARE”

0
685

Mai multe drumuri județene și comunale din zona de deal și de munte a județului Buzău vor fi asfaltate în acest an. Un important drum județean care va fi reabilitat în acest an din fondurile proprii ale județului este cel care leagă localitatea Cislău de județul Prahova. Tot în acest an, vor mai avea loc lucrări de asfaltare pe drumul care leagă comunele Pârscov, Cozieni, Bozioru și Brăiești.

O veste bună primesc și locuitorii din comunele Bisoca și Vintilă Vodă. Tronsonul de drum care leagă cele două comune va avea un covor asfaltic nou în acest an.

Si locuitorii comunelor Florica, Murgești sau Valea Salciei au motive de bucurie. Licitaţiile pentru lucrările de asfaltare a unor drumuri din cele trei localități sunt pe final.

După vacanța de Paște și 1 Mai s-au reluat și lucrările de reabilitare a drumului județean 203K, pe tronsonul dintre Mărăcineni și Vintilă Vodă. Totodată, sunt șanse mari ca în acest să înceapă reabilitarea drumuluii județean care leagă șoseaua europeană 85 de județul Brăila. Este vorba despre Drumul Județean 203K, Vadu Pașii – Robeasca, tronson lung de 37 de kilometri care va fi modernizat cu bani europeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + = 14