SOCIETATEA TUC RM SĂRAT, SUSPECTATĂ CĂ A FĂCUT CHELTUIELI NEJUSTIFICATE

0
1296
Sursa foto: Arhivă

Societatea de transport public urban de călători TUC din Rm Sărat este suspectată că a risipit bani fără rost. Mai précis, potrivit unui raport al Curții de Conturi, conducerea societății  ar fi făcut cheltuieli nejustificate privind vestimentația angajaților. Neregula a fost adusă și în atenția Consiliului Local Municipal de către reprezentantul PNL, Ionuț Iuga. Acesta consideră că reprezentanții Consiliului Local Municipal ar fi trebuit  informați cu privire la raportul Curții de Conturi chiar de către conducerea societății TUC Rm Sărat.

Primarul municipiului Rm. Sărat precizează că în activitatea societății de transport public urban de călători nu s-au găsit deficiențe, iar sumele respective vor fi recuperate.

Responsabilii TUC Rm Sărat spun că, într-adevăr, inspectorii Curții de Conturi au identificat cheltuieli pe care le-au considerat nejustificate. Este vorba despre 10.000 de lei, sumă cheltuită pentru echipamentul de lucru al angajaților.

Directorul societății afirmă că angajații și-au plătit echipamentul de lucru primit, iar banii s-au recuperat integral.

Societatea Comercială Transport Urban de Călători este subordonată Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat. Principala activitate a societății este transportul de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 29 = 34