BUZĂU: FESTIVALUL PEŞTELUI ŞI FRUCTELOR DE MARE

0
890

Începând de mâine, 19 aprilie, și până duminică, 21 aprilie, buzoienii sunt invitați în Piaţa Dacia, la Festivalul peştelui şi fructelor de mare. În cele trei zile de festival, buzoienii vor avea ocazia de a savura deopotrivă mâncăruri exotice şi preparate tradiţionale din zonele pescăreşti ale României.

Printre bunătăţile care urmează a fi pregătite de organizatori se numără midiile în sos de vin, creveţi tempura, doradă şi păstrăv pe pat de sare, somon şi storceag de nisetru, Paella şi multe alte preparate din peşte şi fructe de mare.

Ziua de sâmbătă va aduce în faţa buzoienilor un show culinar în cadrul căruia chef Cristi Dobre împreună cu echipa să vă face o demonstraţie  în cadrul căreia va prezenta, de la A la Z, reţeta storceagului de nisetru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here