ADOLESCENT ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE ÎȘI FĂCEA SELFIE

0
697

Un simplu selfie putea să-i fie fatal. Vorbim de un adolescent de 16 ani, din Glodeanu Siliștea, care s-a electrocutat și a suferit arsuri pe aproape tot corpul, după ce s-a urcat pe un vagon din Gara Buzău. Evenimentul a avut loc ieri noapte, pe una dintre liniile secundare ale gării. Pentru că se află în stare gravă, băiatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din capitală.

 

Incidentul s-a produs ieri-noapte, în jurul orei 01:00, când băiatul a mers împreună cu alți doi prieteni în Gara Buzău. La un moment dat, băiatul de 16 ani s-a urcat pe un vagon dezafectat pentru a-și face un selfie, dar a fost electrocutat în urma unei descărcări a liniilor de înaltă tensiune. Arcul electric i-a provocat băiatului arsuri grave pe tot corpul. El a fost preluat inconștient de o ambulanță și transportat la spitalul județean.

Pentru că starea adolescentului era gravă, medicii din Unitatea Primiri Urgențe au decis să îl transfere de urgență, cu o ambulanță, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București. Adolescentul locuiește în comuna Glodeanu Siliștea, dar este elev al unui liceu din municipiul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

22 + = 25