BUZĂU: JUDEȚUL ARE BUGET

0
693

256,16 milioane de lei are la dispoziţie, în acest an, Consiliul Judeţean Buzău, prin proiectul de buget, aprobat astăzi. Deși cea mai mare sumă va fi alocată pentru cheltuieli cu salariile și cu achiziția de bunuri și servicii, o sumă importantă va fi alocată și investițiilor în infrastructură.

Consiliul Județean Buzău a aprobat, astăzi, proiectul de buget al județului pentru anul în curs. Conform documentului, bugetul total de venituri al județului pentru 2019 se ridică la 256,16 milioane de lei, sumă provenită din venituri proprii, cote și sume defalcate din impozitul pe venit, sume defalcate din TVA și subvenții.

Reprezentanții Consiliului Județean Buzău precizează că pentru modernizarea infrastructurii din județ s-au alocat fonduri la fel de mari ca anii trecuți. O altă țintă a administrației județene vizează atragerea de fonduri europene pentru demararea de noi proiecte.

Suma cheltuielilor județului Buzău pentru anul în curs este de peste 339 de milioane de lei, cu 82,7 milioane de lei mai mare decât cea a veniturilor, motiv pentru care vor fi necesare rectificări bugetare pe parcursul anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

42 + = 43