A ARS ÎN PROPRIA MAȘINĂ

0
768
Foto: Arhiva

Moarte cumplită pentru un bărbat din Rm Sărat, care a ars azi-noapte, în propria mașină. Alarma s-a dat puțin după ora 3 dimineața, când pompierii au fost fost sesizați că o mașină arde ca o torță. Ajunși la locul intervenției, pompierii au stins incendiul care cuprinsese întreaga mașină. La finalul intervenției au descoperit, în interiorul autoturismului, trupul carbonizat al unui bărbat.

Mașina  nu se află în trafic, ci era parcată chiar în fața casei victimei. De altfel, apelul la numărul unic de urgență 112 ar fi fost făcut de una dintre rudele victimei. Cazul a intrat în atenția poliției și Parchetului. Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele: accident, sinucidere sau crimă. Victima este un bărbat de 41 de ani, din Râmnicu Sărat. Omul ar fi intrat în depresie, spun apropiații săi, după divorț. Și-a întemeiat o altă familie, iar incidentul de azi-noapte s-a produs în fața casei în care locuia alături de nouă  soție.

Anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspectă, iar acum trebuie să pună cap la cap toate detaliile pentru a reface filmul tragicului eveniment de azi-noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =