BUZĂU: REȚINUT PENTRU TENTATIVĂ DE VIOL ȘI FURT

0
978

Polițiștii din  orașul Pogoanele au identificat și reținut  un tânăr bănuit  de comiterea unor fapte care aduc atingere persoanei și patrimoniului.

La data de 10 februarie a.c., polițiștii de la Poliţia Orașului Pogoanele au fost sesizați de către o localnică despre faptul că în noaptea precedentă, o bătrână de 80 de ani a fost victima unei agresiuni. Totodată, aceeași persoană a precizat că de la locuința unei alte femei de 70 de ani, în aceeași noapte, persoane necunoscute au sustras o sumă de bani.

Poliţiştii au început imediat cercetările şi au obţinut semnalmentele bănuitului de comiterea faptei, stabilind că ar fi vorba despre un tânăr de 17 ani din Pogoanele, care a și fost prins de polițiști la câteva ore de la sesizarea faptei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul ar fi intrat în imobile prin efracție, de la locuința femeii de 70 de ani luând suma de 4700 lei, bani găsiți într-un corp de mobilier.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de viol, violare de domiciliu și furt calificat, iar împotriva bănuitului a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Tânărul a fost prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii din cadrul Poliției Oraș Pogoanele continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

65 + = 69