SUCEAVA: 2 MORȚI ȘI 7 RĂNIȚI, ÎN URMA UNUI ACCIDENT PRODUS AZI-DIMINEAȚĂ

0
807

A fost activat planul roșu de intervenție astăzi la nivelul județului Suceava. Două persoane au murit și alte 7 au fost rănite, în urma unui accident, care s-a produs la primele ore ale dimineții, pe DN2 E, Fălticeni – Gura Humorului, pe raza comunei Cornu Luncii, judeţul Suceava.

Când au ajuns la fața locului, salvatorii au găsit două persoane  decedate și alte 7 rănite. În microbuz se aflau 8 pasageri care mergeau în Italia. În urma impactului camioneta a fost scoasă de pe carosabil și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, iar mare parte din bagajele din microbuz s-au împrăștiat pe șosea.

La faţa locului  au intervenit un modul SMURD de la Detaşamentul Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare şi o amblanţă SMURD şi 6 echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță. Cei 7 răniți, dintre care doi în stare gravă, au primit ajutor medical la locul accidentului, iar ulterior au fost transportați la spital.

Traficul rutier a fost blocat în zonă până când oamenii legii au terminat de efectuat cercetările la fața locului. Polițiștii urmează să stabilească exact cauzele care au dus la producerea tragicului eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

47 + = 50