NU ARUNCA COJILE DE BANANE! IATĂ CUM LE POȚI FOLOSI!

0
946

Nu doar pulpa bananei aduce beneficii corpului, ci și coaja acestui fruct are efecte miraculoase, dacă ştii cum să o foloseşti.

ALBEŞTE DINŢII

Dacă vrei să ai un zâmbet imaculat ca cel al starurilor de la Holywood,foloseşte coaja unei banane. Tot ce trebuie să faci este să îţi freci dinţii cu interiorul unei coji preţ de 2 minute,apoi să te clăteşti cu apă din abundenţă. Pentru efecte maxime,procedeul se repetă de două ori pe zi.

COMBATE NEGII

În cazul în care vrei să scapi rapid de un neg,masează bine zona respectivă cu partea interioară a unei coji de banană sau aplic-o direct pe neg,apoi bandajează zona.

TRATAMENT ÎMPOTRIVA ACNEEI ŞI A RIDURILOR

Coaja bananei abundă în antioxidanţi care joacă un rol important în tratarea acneei. În cazul în care te confrunţi cu coşuri inestetice şi dureroase,masează-ţi un minut faţă cu partea interioară a cojii de banană. Procedeul se repetă de 3 ori pe zi. Acest tratament poate fi folosit şi pentru combaterea ridurilor.

CALMEAZĂ IRITAŢIILE PIELII

Coajă de banană face minuni şi când vine vorba de iritaţii sau muşcături de insecte. Tot ce trebuie să faci este să freci zona respectivă cu interiorul unei coji de banană. Substanţele din compoziţia cojii calmează şi hidratează pielea.

Daniel Țigleanu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 69 = 78