CRIMINALUL DE LA SĂCELE, ARESTAT

0
909

Autorul crimei de la Săcele, județul Constanța a fost arestat. Bărbatul, care nu recunoaște că și-a ucis fiica, a  fost pus sub acuzare de comiterea de infracțiunea de omor calificat, după ce rezultatul necropsiei a arătat că fata a murit prin asfixiere mecanică. Mai mult decât atât , tatăl spune că de fapt, fata s-ar fi sinucis și că el a asistat neputincios la gestul acesteia, fără să aibă timp de reacție.

Bărbatul care a fost externat  din spitalul județean Constanța acum două zile, a  fost inițial arestat preventiv pentru 24 de ore, iar ieri Tribunalul Constanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. El a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  al IPJ Constanţa. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Constanța.

Reamintim că pe 18 ianuarie,  poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Săcele din judeţul Constanţa a fost găsit cadavrul  unei tinere, alături de un bărbat în stare comatoasă, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa. La faţa locului s-a stabilit faptul că persoana decedată este o față de 15 ani, iar bărbatul transportat la spital este tatăl ei, în vârstă de 47 de ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 7 =