De ce să nu mai arunci niciodată cojile de ou! Fac minuni în organismul tău!

0
1027

Coaja de ou este o sursă excelență de minerale esențiale pentru starea generală de sănătate. Conține 90% calciu care este astfel mai ușor de absorbit în corp.

Atunci când consumi calciu în mod regulat, vei scăpa de slăbiciunile provocate de lipsa lui și vei preveni apariția osteoporozei. În plus, vei stimula măduva să prduca celulele de sânge, tratând tensiunea ridicată și nivelul mare de colesterol.

Coaja de ou este recomandată de experți că find cel mai eficient supliment cu calciu. Conține și fier, zinc, cupru, mangan, fluor, crom și fosfor. Iată cum o poți folosi pentru a te bucura de efectele ei.

Curățarea sângelui și întărirea organismului – Ai nevoie de 5 coji de ou și 3 litri de apă. Se spală bine cojile de ouă, se zdrobesc bine și se pun apă. Amestecul se ține la frigider timp de șapte zile. După șapte zile poți începe să bei apă. Adaugă suc de lămâie dacă îți dorești un gust mai bun. Bea două sau trei pahare de amestec în fiecare zi.

Glanda tiroidă – Se iau 8 coji de două și două lămâi. Cojile se spală și se zdrobesc bine. Se storc lămâile și se pune sucul peste coji. Se lasă amestecul la frigider timp de câteva zile. Când observi că s-au înmuiat, stoarce lichidul din ele. Amestecă lichidul cu 1 litru de shnapps și 1 kilogram de miere. Lasă să stea 7 zile. Ia o linguriță de 4 ori pe zi, înainte de mese.

 Gastrită, ulcer – Se ia o cantitate mică de coji de ou și se zdrobește. Adaugă două linguri de suc de lămâie deasupra lor și așteaptă să se înmoaie. Adaugă apoi 100ml de lapte cald. Consumă acest amestec pe stomacul gol, de două ori pe zi, o dată dimineață, o dată seară.

Daniel Țigleanu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

57 + = 62