Premieră medicală la spitalul din Râmnicu Sărat!

0
4447

Premieră medicală la Râmnicu Sărat! Medicii chirurgi de la Spitalul Municipal au extirpat o tumoare gigant, de aproape 25 de centimetri, de la sânul unei femei de 59 de ani. Operația a fost un succes iar femeia este extrem de fericită că a scăpat de o asemenea povară.

Medicii chirurgi de la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat au reușit să extirpeze de la o pacientă de 59 de ani o tumoare de mărimea unei mingi de handbal. Intervenția se impunea deoarece tumoarea crescuse alarmant în ultimele luni iar femeia resimțea dureri tot mai mari.

Intervenția chirurgicală a fost complexă și a durat mai bine de două ore. Femeia de 59 de ani recunoaște că era extrem de speriată înainte de operație, datorită evoluției rapide a tumorii. Acum, pacienta are numai cuvinte de laudă la adresa medicilor. Ea se simte fericită că a scăpat de o asemenea povară.

Mulți pacienți sunt extrem de speriați atunci când se confruntă cu o tumoare, deoarece o consideră cancer. Nu toate formațiunile tumorale sunt însă maligne, adică canceroase. Acest lucru este valabil și pentru tumorile mamare, care se clasifică și ele în tumori benigne și maligne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =