Crimă oribilă în localitatea buzoiană Balta Albă. Un bărbat în vârstă de 62 de ani și-a găsit sfârșitul după ce a fost bătut de doi prieteni de pahar

0
2323

Crimă învăluită în mister în localitatea buzoiană Balta Albă. Un bărbat în vârstă de 62 de ani și-a găsit sfârșitul, într-o baltă de sânge, după ce a fost bătut de doi prieteni de pahar. Deocamdată nu se știu motivele altercației. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia.

De o moarte violentă a avut parte un bărbat în vârstă de 62 de ani din localitatea buzoiană Balta Albă. Acesta a fost găsit într-o baltă de sânge pe un drum după ce a fost bătut de doi prieteni de pahar. Viceprimarul din comună a fost anunțat de niște săteni că un bărbat zace prăbușit în zăpadă, iar acesta a dat fuga să vadă despre ce este vorba.

Deocamdată nimeni nu știe de la ce-a pornit certa dintre bărbat și prietenii săi de pahar. Sătenii din Balta Albă sunt îngroziți că o asemenea grozăvie s-a întâmplat chiar în satul lor. Nimeni nu își explică cum de la o ceartă s-a ajuns la crimă.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia. Pe numele celor doi suspecți care l-au lovit pe bărbat au fost deschise dosare penale, iar aceștia au fost reținuți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 78 = 84