SPECTACOL CARITABIL LA SIBIU

0
1077

Spectacol caritabil de excepție organizat de TV Sat Media Group în parteneriat cu Asociația „Pot să ajut”, în prag de sărbători.

Evenimentul va avea loc joi, la Centrul Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu, și este dedicat bătrânilor care se află în aziluri. Pe scenă vor urca îndrăgiți interpreți de muzică populară, cunoscute formații și ansambluri folclorice. Din această iarnă, TV Sat Media Group va organiza o serie de evenimente caritabile, în cadrul proiectului „O zi altfel”. Prima acțiune de aceste gen va avea loc joi, 6 decembrie, la Centrul Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu. Împreună cu Asociația „Pot să ajut”, TV Sat Media Group va organiza spectacolul „Dulce Românie”, un cadou de Moș Nicolae oferit bătrânilor aflați în azilurile din județul Sibiu, peste 500 la număr, care vor avea ocazia, pentru câteva ore, să asiste la momente artistice de excepție. Pe scena Centrului Cultural „Ion Besoiu” vor urca membrii Ansamblului Folcloric „Junii Sibiului”, Sebastian Stan, Aurelian Adam, Simona Bănică, dar și grupurile „Nemuritorii” și „Chihlimbar”.

Elementul surpriză al spectacolului va fi prezența profesorului doctor George Litarcek, care se află în grija unui așezământ pentru persoane vârstnice din județul Sibiu. Născut în Statele Unite, profesorul Litarcek, cunoscut drept „părintele anesteziei în România”, va povesti mai multe dintre motivele pentru care a ales România și salvarea vieților românilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =