BUZĂU: Cei mai talentați tineri actori români au ocazia să impresioneze publicul Teatrului „George Ciprian” într-o stagiune specială dedicată lor

0
1106

 

„Săptămâna Teatrului Tânăr”, eveniment ajuns la ediția a șasea se desfășoară în perioada 10 – 16 noiembrie. Organizatorii promit spectacole de teatru cu teme diferite, pentru toate vârstele și gusturile.

„Săptămâna Teatrului Tânăr” este un festival organizat pentru al șaselea an consecutiv de Teatrul „George Ciprian” Buzău. Timp de o săptămână, în perioada 10 – 16 noiembrie, numeroşi actori tineri de la teatre independente din țară sunt protagoniștii unor spectacole de excepție.

Pentru tinerii actori români, unii dintre ei încă pe băncile școlii – studenți la actorie – festivalul „Săptămâna Teatrului Tânăr” de la Buzău constituie o rampă de lansare. Evenimentul, dedicat tinerilor actori, are ca țintă publicul tânăr.

Biletul de intrare la un spectacol din cadrul festivalului costă 25 de lei, pentru adulți, și 15 lei, pentru elevi. Tichetele pot fi procurate de la sediul Teatrului “George Ciprian”, dar și online, accesând site-ul teatrulgeorgeciprian.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 2 =